Livram in toata tara!

Pagini PRO PLUS

BLOG CONTACT
WISHLIST

Termeni si Conditii


Termeni si conditii DECO 22

Site-ul www.proplus.ro este proprietatea SC DECO 22 SRL, CUI RO24522745, Iasi. Acest document stabileste termenii si conditiile in care se poate utiliza site-ul www.proplus.ro . Adresa de e-mail pentru contact este: office@proplus.ro .

Accesul, utilizarea site-ului si logarea se face doar in conformitate cu regulile stabilite in Termeni si conditii, enumerate mai jos.

DEFINITII SI TERMENI

Utilizator – este acea persoana fizica/juridica care are/obtine acces la site, prin orice mijloc de comunicare pus la dispozitie de catre DECO 22 (electronic, telefonic etc.)

Cont – este acea sectiune din site formata din urmatoarele: adresa de e-mail si parola. Crearea unui cont nou presupune completarea urmatoarelor date: nume, adresa de e-mail si parola.

Continut – insumeaza toate informatiile de pe site ce pot fi vizualizate sau accesate.

Wishlist – acea sectiune din Cont care permite utilizatorului sa isi salveze produsele dorite si sa solicite informatii cu privire la acestea.

Newsletter – un mijloc de informare periodic, exclusiv electronic, respectie posta electronic, asupra produselor si ofertelor/promotiilor desfasurate intr-o anumita perioada, fara nici un angajament din partea DECO 22 cu referire la informatiile continute de acesta.

Solicita informatii suplimentare – prin apasarea acestui buton existent in dreptul fiecarui produs, se deschide un formular care va fi transmis catre echipa DECO 22. Un consilier de Vanzari va raspunde prin e-mail sau telefonic in termen de maxim 5 zile lucratoare de la data primirii formularului.

Consilier – angajat al DECO 22 care se ocupa de toate formularele primite de la utilizatori.

DREPTUL DE PROPRIETATE

Continutul site-ului www.proplus.ro reprezentat prin: logo, imagini statice, imagini dinamice, texte, este proprietatea exclusiva a DECO 22.

Utilizatorului nu ii este permisa copierea, distribuirea, publicarea, transferul catre terte parti a continutului site-ului www.proplus.ro , fara acordul scris al DECO 22.

Nicu un continut transmis catre utilizator, prin orice mijloc de comunicare (telefonic, electronic etc. ) sau dobandit de acesta prin vizitare nu constituie o obligatie contractuala din partea DECO 22 si/sau al angajatului Deco 22 care a mijlocit transferul de continut.

CONFIDENTIALITATE

Informatiile furnizate de catre utilizator raman in proprietatea DECO 22.

Nici o declaratie publica, comunicat de presa, promovare sau orice alt mod de dezvaluire catre persoane terte nu va fi facuta de catre utilizator cu privire la comanda, fara consimtamantul scris al DECO 22.

Prin inscrierea in baza de date a DECO 22, utilizatorul isi ofera consimtamantul expres, in limitele legislatiei in vigoare, de a fi contactat de catre terti parteneri ai DECO 22.

PUBLICITATE

Pentru abonarea la newsletter, utilizatorul trebuie sa comleteze cu adresa de e-mail rubrica ”Fii la curent cu ultimele noutati” si sa apese pe butonul “APLICA”.

Dezabonarea de la primirea newsletterelor se poate face in orice moment apasand butonul special pentru dezabonare din cadrul oricarui newsletter.

Renuntarea la primirea newsletterelor nu implica renuntarea la acceptul dat pentru Termeni si conditii.

RASPUNDERE

Prin crearea si utilizarea contului, utilizatorul isi asuma raspunderea pentru mentinerea confidentialitatii datelor de cont (user si parola) si pentru gestionarea accesarii contului si, in masura permisa de legislatia in vigoare, este responsabil de activitatea derulata prin intermediul contului sau.

Prin crearea contului si utilizarea continutului sau, utilizatorul accepta in mod expres Termenii si conditiile site-ului in ultima versiune actualizata prezentata pe site.

Termenii si Conditiile site-ului pot fi modicati oricand de catre DECO 22.

PRELUCRAREA DATELOR CU CARACTER PERSONAL

In conformitate cu dispozitiile Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, SC DECO 22 SRL va prelucra datele cu caracter personal exclusiv in scopurile mentionate mai jos, asigurand un nivel de protectie si de securitate adecvat prelucrarilor de date cu caracter personal.

Orice prelucrare cu caracter personal va fi efectuata numai daca persoana vizata si-a dat consimtamantul in mod expres si neechivoc pentru aceasta prelucrare.

Consimtamantul persoanei vizate nu este cerut in urmatoarele cazuri:

  1. Cand prelucrarea este necesara in vederea executarii unui contract sau antecontract la care persoana vizata este parte ori in vederea luarii unor masuri, la cererea acesteia, inaintea incheierii unui contract sau antecontract;
  2. Cand prelucrarea este necesara in vederea protejarii vietii, integritatii fizice sau sanatatii persoanei vizate ori a unei alte persone amenintate;
  3. Cand prelucrarea este necesara in vederea indeplinirii unei obligatii legale a operatorului;
  4. Cand prelucrarea este necesara in vederea aducerii la indeplinire a unor masuri de interes public sau care vizeaza exercitarea prerogativelor de autoritate publica cu care este investit operatorul sau tertul caruia ii sunt dezvaluite datele;
  5. Cand prelucrarea este necesara in vederea realizarii unui interes legitim al operatorului sal al tertului caruia ii sunt dezvaluite datele, cu conditia ca acest interes sa nu prejudicieze interesul sau drepturile si libertatile fundamentale ale persoanei vizate;
  6. Cand prelucrarea priveste date obtinute din documente accesibile publicului, conform legii;
  7. Cand prelucrarea este facuta exclusiv in scopuri statice, de cercetare istorica sau stiintifica, iar datele raman anonime pe toata durata prelucrarii.

Datele personale introduse de catre persoanele ce lucreaza la SC DECO 22 SRL vor fi folosite de SC DECO 22 SRL numai in scopul declarat al acestei politici. Informatiile si datele stocate pe site-ul www.proplus.ro, in sectiunea creare cont nou, vor fi folosite numai pentru scopul declarat in cadrul acestei politici.

Datele cu caracter personal (date de identitate, adresa, cod numeric personal, numar de telefon, adresa de e-mail sau orice alte asemenea date) colectate de la persoana vizata, vor fi prelucrate si utilizate de catre SC DECO 22 SRL, numai daca persoana vizata si-a dat in mod expres consimtamantul pentru o astfel de prelucrare, cu respectarea prevederilor art. 7, alin. 2 din Legea nr. 677/2001.

LEGEA APLICABILA – JURISDICTIA

Prezentul document este supus legii din Romania. Eventualele litigii aparute intre utilizatori si DECO 22 se vor rezolva pe cale amiabila. In cazul in care acest lucru nu va fi posibil, litigiile vor fi solutionate de instantele judecatoresti romane competente din Iasi.

DISPOZITII FINALE

Vanzatorul isi rezerva dreptul de a putea face modificari la site, la structura acestuia sau orice alta modificare ce ar putea afecta site-ul, fara a fi necesara vreo notificare prealabila a utilizatorului.

Imaginile prezentate pe site sunt cu titlu de prezentare. Ne straduim ca, atat imaginile produselor, cat si informatiile pe care vi le oferim prin intermediul site-ului sa fie clare si conforme cu realitatea. De asemenea, codul culorilor poate sa difere in realitate fata de imaginile prezentate pe site, datorita setarilor monitorului utilizatorului.

DECLARATIE DE CONFORMITATE

DECO 22 asigura, garanteaza si declara pe propria raspundere, conform prevederilor art. 3 din Hotararea Guvernului nr. 1.022/2002 privind regimul produselor si serviciilor care pot pune in pericol viata, sanatatea, securitatea muncii si protectia mediului, si a legislatiei UE in vigoare, ca produsele prezentate pe site nu pun in pericol viata, sanatatea, securitatea muncii, nu produc un impact negativ asupra mediului si sunt in conformitate cu standardele respectate de producator si mentionate in fisa tehnica a produselor.

RECLAMATII

Inainte de montarea sau folosirea tapetului, va rugam sa verificati toate produsele cumparate de posibile defecte, inspectati rolele de tapet pe toata lungimea lor. De asemenea, verificati tesaturile inainte de a fi date la cusut. Reclamatiile primite dupa ce produsul a fost montat / folosit/ cusut nu se iau in considerare. Daca produsele cumparate prezinta defecte de fabricatie, va rugam sa le returnati impreuna cu etichetele lor originale. Produsele cu defecte de fabricatie constatate de DECO 22 vor fi inlocuite.

Recomandam sa montati produsele (in special tapetul) cu personal calificat, iar daca alegeti sa il montati dumneavoastra, cereti sfatul unui specialist. DECO 22 nu poate fi tras la raspundere pentru erori de montaj sau de utilizare a produselor comercializate.

LIVRAREA PRODUSELOR

Din momentul achitarii avansului, ce reprezinta 50% din valoarea totala a facturii proforme, produsele se vor aduce in termen de 15-20 zile lucratoare, plus – minus 5 zile lucratoare. Restul de 50% de plata se va achita cu o zi inainte de livrarea produselor, cel mult in ziua livrarii produselor. Pot exista intarzieri de livrare, datorate  tranzitului transporturilor. In acest caz, se va anunta clientul inainte de intarziere.

SC DECO 22 SRL

Administrator,

Rosu Neculai