Livram in toata tara!

Pagini PRO PLUS

BLOG CONTACT
WISHLIST

Despre noi


Dorim ca tot ce inseamna PRO PLUS, atat prin intermediul produselor cat si al serviciilor noastre, sa impresioneze prin profesionalism, calitate si diversitate.

PRO PLUS este specializata pe furnizarea de produse specifice amenajarilor interioare atat pentru proiecte tip hoteluri, pensiuni, restaurante, cluburi, cafenele, clinici medicale, etc, dar si pentru sectorul rezidential, case si apartamente.

Produsele PRO PLUS sunt fabricate in Italia, Franta, Spania, Portugalia, Germania, Belgia, Olanda, Suedia, Marea Britanie si S.U.A.

Oferta noastra cuprinde: tapet, draperii, perdele, corpuri de iluminat, mocheta, covoare, parchet, profile decorative, oglinzi, mobilier.

Ca reprezentanti in Romania a mai multor producatori europeni cu renume in domeniile specificate, putem asigura un raport calitate/pret foarte bun al produselor ofertate.

Suntem mandri ca eforturile din ultimii ani au condus la realizarea unui portofoliu vast de lucrari, cu rezultate deosebite atat in sectorul public cat si cel rezidential, marca PRO PLUS reusind sa isi puna amprenta in interioare prin echilibru si armonie.

Multumim tuturor clientilor nostri pentru onoarea de a ne fi ales, cat si celor care isi desfasoara activitatea in slujba frumosului, arhitecti si designeri.