1
Livram in toata tara!

Pagini PRO PLUS

BLOG CONTACT
WISHLIST
 • 03 aprilie 2017

  Un strop de arta

  Scris de: PRO PLUS


  Casa in care traim ar trebui sa fie o reflectare a eului propriu, amprenta personala putand fi data prin multe elemente care arata preferintele noastre launtrice, absolut unice, proprii. Indubitabil, a ne inconjura de arta in spatiul pe care il numim acasa nu poate decat sa ne aduca o mare bucurie prin caldura speciala data unui interior de o pictura, o sculptura sau o fotografie deosebita.

   

   

  Vorbind despre personalizarea casei in care locuim, atunci cand poate nu ne putem baza pe niste lucrari de arta, o posibilitate la indemana poate fi inramarea unor fotografii de familie in care sunt surprinse momente dragi, speciale, folosirea unui passpartout mai lat, eventual de culoare alb, care sa contrasteze frumos cu un ton mai inchis al peretelui suport, poate fi o idee excelenta.

   

   

  Asadar, din cand in cand, atunci cand există ocazia, achizitionarea unor lucrari care sa personalizeze si sa innobileze casa poate deveni o obisnuinta foarte placuta.

   

     
                            

  Da, un mobilier poate fi foarte frumos, dar niciodata nu va aduce unui interior caldura si aura speciala data de o lucrare de arta.

  Pe data viitoare!