1
Livram in toata tara!

Pagini PRO PLUS

BLOG CONTACT
WISHLIST
 • 24 octombrie 2017

  Tapetul in amenajarea bailor

  Scris de: PRO PLUS


  Tapet in baie? Da, de ce nu?

   

         

   

  Amenajarea bailor folosind tapetul, in locul mult uzitatelor placi de ceramica, poate fi o decizie foarte buna, mai ales atunci cand se doreste un interior cu o caldura aparte, cu o nota de inedit. In fapt, atat prin textura cat si prin motivele decorative in diferite tipuri de stil si design, tapetul aduce cu siguranta un plus de rafinament, fara sa mai vorbim de faptul ca diversitatea in vederea alegerii este mult mai mare.

   

     


  Cantitatea de umiditate produsa intr-o baie depinde de multi factori, cum ar fi ventilatia, dimensiunea incaperii, stilul de viata al utilizatorului si utilizarea spatiului. Atunci cand se alege tapetul ca optiune pentru amenajarea unei bai, trebuie tinut cont de aceste aspecte. In baile de serviciu, unde nu exista cada sau dus, se poate alege aproape orice tip de tapet, neexistand conditionari speciale. 

   

     


  Definirea daca tapetul este sau nu potrivit in baie depinde in mare masura de stilul de viata si modul in care fiecare foloseste spatiul sau. Da, tapetul este aproape intotdeauna potrivit in baie, trebuie avuta insa mai multa atentie atunci cand se utilizeaza intr-un spatiu slab ventilat sau intr-o baie pentru copii, unde exista o sansa mai mare de scurgere a apei si de stropire. A se tine cont de faptul ca redecorarea unei bai cu tapet, prin inlocuirea celui existent, este mult mai facila decat in cazul unei bai in care s-a folosit faianta.

   

   

   

  Pentru mai multe detalii va asteptam la PRO PLUS!