1
Livram in toata tara!

Pagini PRO PLUS

BLOG CONTACT
WISHLIST
 • 03 aprilie 2017

  Culori si tonuri neutre

  Scris de: PRO PLUS


   

  Chiar daca din punct de vedere cromatic termenul neutru inseamna fara culoare, exista totusi o multitudine de tonuri si subtonuri ale culorilor neutre, aspect care face ca imbinarea lor intr-o amenajare sa fie o provocare interesanta.

   

   

   

  Culorile neutre se pot asocia intre ele intr-un mod foarte creativ, bineinteles tinand cont de zona de temperatura a acestora, existand tonuri reci si tonuri calde. Tonurile de cream, grej, taupe, olive, gri, camel, alb, pot fi o alegere excelenta in amenajarea unui interior, indiferent daca dorim sa-i redam un aspect mai clasic, sau mai modern.

   

   

  Alegerea texturilor elementelor care compun un interior este cu atat mai importanta atunci cand se utilizeaza culori si tonuri din zona neutra, compunerea acestora intr-un mod inteligent si creativ putand face diferenta dintre o amenajare terna si o amenajare extraordinara, aceasta din urma inducand o stare placuta gratie efortului de creatie al celui care si-a pus amprenta in amenajare, arhitect sau designer.

   

   

  Pentru a vedea lucruri frumoase pentru casutele voastre, pentru discutii, pareri despre frumos in amenajari si o cafea buna va invitam la PRO PLUS.

  Zambetul este obligatoriu!